Varljivo leto 2012


Neke situacije i dešavanja ovog leta u mojoj porodici prilično su me podsetila na radnju i smešne scene filma Varljivo leto.
Valjda svi mi,roditelji,u želji da što bolje vaspitamo i pripremimo decu za "okrutnu" borbu, zvanu Život,koristimo vrlo slične,nekada i smešne vaspitne metode.

Iako nije bilo ni govora o marksizmu,ni popravnog maturskog ispita,ni vezivanja za krevet,nije bilo ni Jagodinke Simonović,ni studentske revolucije...čini mi se da negde u svima nama čuči taj brižni i luckasti Veselin Cvetković.


Ovo naše varljivo leto 2012 morala sam na neki način da obeležim.To je ujedno bio delić rođendanskog poklona našem 16-ogodišnjaku,bez koga ne bi ni bilo ove priče.I koji je simboliku ovog poklona najbolje razumeo.Smejao se,naravno.A to sam jedino i želela.

Jedna kutija je strplivo sačekala svojih pet minuta:
Uspešan nastup ovekovečen sestrinim fotoaparatom i trzalice na okupu

I Hedrixa ćemo uskoro uramiti

Moram još da dodam da je taj mali glavni krivac što su mi svi radovi začinjeni nekim nevidljivim notama.Privilegovana sam da gitaru slušam uživo,a to itekako doprinosi kreativnosti u svakom pogledu.


I za kraj,delić nastupa mlade grupe Venera na gitarijadi.Pa ja ne bih bila mama da se malo ne hvalim okolo.
Paparaco potera s moje strane,obično u prvi mah nije baš rado prihvćena,ali pošto sam ja uporna,deca brzo dižu ruke i poziraju.Naravno i mame u publici.Коментари

 1. Kutija i slika, prekrasno. Nikad mi ne bi palo na pamet na taj nacin iskoristit kutiju.

  ОдговориИзбриши
 2. Ni meni nikada nije palo takvo što na pamet...Ideja ti je neviđena i originalna.Savršen poklon, divna izrada:) Imaš nagradicu na mom blogu:)

  ОдговориИзбриши
 3. Pleaseeeeeee! Makni provjeru riječima na komentarima...Već treći puta pokušavam komentirati i ne ukucam prave hijeroglife:(

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Isključila sam verifikaciju reči u podešavanju komentara.Je l to to?
   I mene nervira kad naiđem na tu zavrzlamu,a nisam znala da je imam.
   Proveri,molim te pa javi ako je nisam uklonila

   Избриши
 4. Drago mi je što sam otkrila novog blog-kreativca u Srbiji. :) Ideje su ti jako zanimljive, recept za masu za oblikovanje sam odmah pribeležila!
  Puno pozdrava od Jasne!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti.Oba tvoja bloga sam "prelistala" na brzinu.Mnogo toga zanimljivog me tamo čeka,vidim.
   Pozdrav

   Избриши
 5. Kreativno resenje, kao i mnoga druga na tvom blogu. Vidim da su ti i deca kreativma i jedinstvena. Ima li nesto lepse? :)

  Hvala na lepom komentaru na mom blogu.
  Tvoji nov pratilac,
  Aleksandra

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови