Carpe-diem




Ana,hvala na nagradi!

Biću iskrena i reći da me je ova nagrada koju sam dobila od Ane sa bloga Carpe-diem baš obradovala.
To je ustvari zato što ja kada primim nagradu malo "opletem" po darodavcu. Malo "pročešljam" uzduž i popreko dotični blog ne bih li dobila dovoljno materijala za pristojnu zahvalnicu. 
Međutim,ovde se radi o dami koja me je osvojila prvim  postom koji sam pročitala na njenom blogu.Bio je to,sećam se vrlo dobro,post o kostimu za maskembal koji je ona sašila svojoj ćerki.Kostim Snežane iz bajke Snežana i sedam patuljaka.
Divna mala Snežana iz ovog posta probudila je najlepša osećanja kod mene,podsetivši me na davnu 97. ili 98. godinu kad je moja ćerka takođe,sva ponosna,maskembalskom povorkom prošetala isti ovaj kostim. Samo što sam ja krojački totalno nepismena,pa je haljinicu šila komšinica...
Eto meni sećanja,nostalgije,sete...zašto deca tako brzo rastu?

Dakle,to je bio početak jednog lepog blog-poznanstva.Jer svaki sledeći post koji sam otvorila bio je na svoj način očaravajući.Većina se odnosila na kostime za maskembal i iz svih tih kostima virila su slatka  i iskrena dečija lica. Verujte,prizori ne mogu biti lepši.
Mene je sve to osvojilo a svima vama toplo preporučujem da posetite Anin blog. Družina koja vas tamo čeka  je stvarno neponovljiva.
Osim kostima tu su i recepti,saveti o povrtarstvu,divni predeli primorja...Uživajte!

Za Anu sam izdvojila dve sličice koje nisu baš najboljeg kvaliteta,još su i skenirane,ali bilo je davno...moja deca kao Pipi i Mali robot:






Nagradu ću ovog puta proslediti svim svojim blog-prijateljima,a navešću i nekoliko pojedinačnih koje vredi posetiti i koji,meni lično, jako prijaju.
Nema ljutnje??




Comments

  1. Hvala ti, Sandra, na ovoj promociji! Stvarno si me preugodno iznenadila :D
    I meni je više nego drago što smo se upoznale u ovom virtualnom svijetu, punog pozitivnih vibracija!
    p.s. Robot je pravi, vidi se da je stigao iz dotad nepoznate galaksije, ali Pipi Duga Čarapa me je oduševila - majmunčić na ramenu - nevjerovatno :)) Hvala ti na slikama!
    Vidimo se,
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promociju su zaslužila,ne sumnjaj!Svi blogeri će se složiti sa mnom.
      A maske nastale pod mojim čarobnim štapićem izrađuju se samo od rekvizita koji isključuju krojenje,iglu i konac;)Ali možda nekad bude i toga...kad stignu unuci..:)
      Pozdrav

      Delete
  2. Oduševila si me ovim postom.
    Naročito fotografijama tvoje dece sa maskama, preslatki su :)

    ReplyDelete
  3. Sve je tačno,zar nije??:)
    A deca ko deca,uvek slatka...;)
    Pozdrav

    ReplyDelete
  4. Gledam Pipi i robota,savrseno dobro ti ide i bez igle i konca:)
    Drago mi je sto spadam u odabranu grupu blogerki ciji ti blogovi prijaju:)
    Pozdrav od srca!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala,Ljubinka,od srca:) Uvek imaš lepu reč za nas sve.Pozdrav

      Delete
  5. Kako su slatki! Moja ćerka je u predškolskom htela da bude boginja Atina, bila je u tom fazonu, pa sam ja sastavila majicu i suknju, bele naravno, i napravila joj kostim. I da, baš brzo rastu.

    Čestitam na nagradi, a Ana je jedna zaista svestrana i kreativna žena. Predložila sam joj da počne ozbiljno da se bavi kostimografijom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Uopšte ne sumnjam da svi blogeri dele mišljenje o Ani i njenom umeću.Podržavam te u vezi sa predlogom.Velika ljubav isijava iz svakog kostima,primetila sam.
      Dečica naša...ah:))

      Delete

Post a Comment

Popular Posts