CreativaCale






Ovo je nagrada od naše drage Slavice sa bloga CreativaCale  a koju sam pre nekoliko dana dobila i od Sonaj sa bloga For you.
Znate već da volim da se lepo zahvalim pa i da malo prodiskutujem o blogu sa kog mi stigne nagrada...
O Sonaj sam ne tako davno već pisala pa da se ne bih ponavljala a da Sonaj ne bi bespotrebno "opet" crvenela od mojih pohvala preći ću odmah na Slavicu,tj. Cale;)

E pa,ovako... blog CreativaCale pratim skoro od kad je nastao.A to je bilo otprilike u isto vreme kad sam i ja počela da se vrpoljim na stolici pokušavajući da ubacim fotografije,da podesim šablone,postove,gadžete,formate i još milion(tako mi se činilo) misterioznih novih zavrzlama koje su me sačekale u ovoj mojoj novoj zabavi.

Slavica je,odmah sam na početku druženja saznala,osim u kreativnost zaljubljena i u svoju porodicu.

I tako ja u svojoj novoj blogerskoj koži,kad god "obiđem" Slavicu, tamo me sačeka po nekoliko novih postova..i to sve korisnih i praktičnih da bolje ne može biti...Sve neke ideje i saveti koji mi baš u tom trenutku budu od koristi...Pitala sam se tako jednom,da li ova žene može nekom telepatijom da mi čita misli.!?

Pa recite i sami,zar nije korisno znati šta da se radi kad se pokvari rajsferšlus,kako od starih farmerki sašiti slatke patofne ili od stare roze majice super štosne gaćone;))
Opasna je ova Cale,pomislih...svašta zna.
A tek tutorijali, zidanje,renoviranje,pravi saveti u vezi ishrane,kako smršati bez dijete(gde me nađe)....Čuda mala...

Ali,kako to obično biva kod mene, najveći osmeh izmamila mi je fotografija sa tri rumena plavooka lica...Kao i post u kome je Slavica objavila da je njena ćerka Zaga nastupila na takmičenju Ja imam talenat,baš u vreme kada je dobila i radno mesto medicinske sestre.
To su vesti!!
Odmah sam ja to preslušala(2-3 puta),dojavila nekim osobama da obavezno čuju Zagu i glasaju za nju(kasnije sam saznala da to nije tako sa glasanjem).
Kažem im da je Zaga Slavicina ćerka,a tetka me pita:Koja Slavica???
Kako koja Slavica!!?Objasnim ja lepo...
Uglavnom,Zaga peva bolje od Adel i od Dani! 
Sa tri "DA" potvrđeno!

I još nešto.
Slavica radi na najboljem radnom mestu na celom svetu
- u biblioteci! 
Možda je tajna u tome!?!?

Nagrade kruže ovih dana,vidim to.I ja sam ih vrlo skoro poslala na nekoliko adresa,pa ću ovog puta da se zaustavim ovde.

Hvala Slavice od srca!;)








Comments

  1. Čestitam na nagradi. A lijepo je sresti tako sposobne i kreativne ljude, ako ne u stvarnom, onda u ovom internet svijetu. Zato volim blogerske vode. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala,Romana,puno je kreativnosti oko nas,a ne bismo to znale,izgleda,da nismo ovde:))

      Delete
  2. Cestitam na nagradi :) bas lep blog!
    Pozdrav od Marije
    afroditacreations.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala i dobrodošla mi!
      Svratiću obavezno,
      Pozdrav

      Delete

Post a Comment

Popular Posts