Fešn jes jes..;)




Moram prvo da se zahvalim vama koji ste me tagovali u
"Closet confidentional", jer bez vas i vašeg poziva moja garderoba (iz korpe za čist veš koji čeka na peglanje), još uvek ne bi bila opeglana.

 Barbari i Klaudiji hvala:*





A baš sam prošle nedelje sebi obećala sledeće:
Sandra, počećeš da peglaš...opet...jednog dana.
Bilo je to, doduše, kasno jedne noći, kad sam ležeći u krevetu polako tonula u san, a tog trenutka mi se java činila dovoljno daleko da bih smela da obećavam ovakve stvari.

I odmah da kažem da sam orman uređivala za slikanje. Dosta ste se mog loma nagledali.

1. Najstarija stvar je ovaj pink "hit-parada" blejzer... Materijal je veoma lep....ipak ostajem bez teksta uvek kad ga ugledam.. Samo ću reći da je star 17 godina i kupljen je za doček Nove godine. Posle toga obučen je još DVA PUTA!!! Na slici izgleda fluorescentno, ali nije, majke mi. Moram da priznam da je neka letnja kombinacija s belim pantalonama sasvim ok.
Znam da će ćerka da me pita šta znači ova cvetna ešarpa uz ovaj drečavi sako...???
Ešarpu sam kupila prošle godine (s namerom da je nosim uz teksas jaknu) i bezbroj puta je stavljala oko vrata spremajući se da izađem.. nažalost ona još nije ugledala svetlost dana jer bih je uvek u poslednjem momentu odbacila kao rešenje... Zato, evo je u javnosti...malo...




2.Najnovija stvar su ove sive rukavice. Imam ih već tri dana:))




3.Najskuplja stvar... hmmmm
Mislim da trenutno nemam stvari koje su neprimereno skupe da bi se isticale. 
Nekad davno sam volela dobre čizme ili tašnu da platim da mi ne bude žao.. To je davno prošlo vreme.
Izdvojiću ipak jednu crnu letnju haljinu koja je u odnosu na to koliko je retko nosim bila debelo plaćena..




4.Najjeftinija stvar...mislim da je ova bluza neobične boje, koju sam, sećam se, pet puta uzimala sa vešalice i vraćala je (zbog boje), dok se konačno nisam odlučila da je kupim. Koštala je 5 eura i odradila je svoj posao baš kako treba..bezbroj puta.
Ne, nije braon, nije ni bordo, ni cigla boja... nešto između... Slikano pod veštačkim svetlom,pa se ne vidi prava boja. Odlično uklopiva..




5.Dobar "ulov" su ove braon čizme. Tople su i postavljene skroz, osim na "gazištu"...!!! Naravno da sam to još u prodavnici spazila, ali sam se odmah setila kineskih radnji sa toplim ulošcima za obuću... Baš sam ih prešla... mislim proizvođača ovih čizmi ;)))



6.Protraćene pare... to je kategorija koja teško može da mi se desi, jer sam teška na odluci da nešto kupim a da nisam bar malo zaljubljena u tu stvar. Znači zaljubljivnje nakon dugog premišljanja je presudno za kupovinu, ali su i drugi faktori mogući... ili mi je neophodno, ili je vrlo povoljno ili sam imala pomračenje svesti (mislim da je to bio slučaj kod pink blejzera)... Nešto jeste. 
Što opet dovodi do zaključka da pare protraćene nisu!;)

7. Najomiljenije su mi trenutno ove pruge i tufne.





Hvala svima što ste me saslušali...
Ko god želi nek pred nama pretrese svoj orman...:*



Comments

  1. Pink blejzer :))
    Lepa mi je ova tunika neodredjene boja, a i cvetna marama je divna..meni bi se verovatno vec raspala od koriscenja :))

    ReplyDelete
  2. Bolje, da me ne vidiš, kako se smijem :-))) Imaš divan dar za pisanje i za fotografiju. Trebala bi se i ja odlučiti i pospremiti ormar. Ova igrica je dobra motivacija za tako nešto :-)

    ReplyDelete
  3. Letos smo imali veliku renovaciju na gornjem spratu i moralo se izneti sve sa gornjeg sprata, kad se vraćalo napravljena je ogromna selekcija šta ide nazad a šta ne i ono što se više ne može obući otišlo je sve u donaciju,12 velikih kesa i srećna sam da sam se rešila svega toga.
    Lepe slike i lepa priča.Topli pozdrav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem potpuno to olakšanje koje je nastalo,i sama odahnem kad se rešim bespotrebnih stvari..Pozdrav i hvala...

      Delete
  4. Ulov je sjajan, a pruge i tufne su uvek i skoro svima omiljene ( aludiram na moju omiljenu kombinaciju). Čini mi se da su rukavice ekstremno tople, meke, fine i da "idu" fino uz šaku. Ne znam zašto, ali su mi baš one nekako zapale za oko....ako izuzmemo onaj sako :))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da,baš je dilema između rukavica i onog uljeza u ormanu..;)))

      Delete
  5. a meni se baš sviđa ovaj rozi šal na ruže, taman bi dobro išao na jeans. i ja sam bila u pink fazi, ali nikako da to obučem :)
    sve mi se tvoje sviđa, ormar je uredan, sve je prošlo inspekciju sa pohvalama, samo tako nastavi :D
    p.s. peglanje je ionako precjenjeno, čuvajmo energiju, nemojmo je rasipati na ispravljanje nabora :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...što sam peglala-peglala sam...juče...Dosta od mene za neko vreme;))

      Delete
  6. Od svega, čizme su mi naj naj, odlično izgledaju i čine se tople i udobne :) Ja u svoj ormar bolje da ne ulazim, kad dođu topliji dani imat ću više volje za spremanje,nije još kritično:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja nekako kad dođe toplo vreme nemam volju za te stvari...ustvari sve teže se rešavam za uređenje ormana,bez obzira na godišnje doba.Nije pohvalno..ali tako je;)

      Delete
  7. I meni su čizme najjjj!
    Ja ću pospremanje ostaviti za proljeće!
    Lp

    ReplyDelete
  8. Pruge i točkice su i moji omiljeni dezeni trenutno.Čizme mi se sviđaju, boja i oblik su super, podsjećaju me na cipele koje sam nedavno sasvim slučajno kupila za 3 eura!! Zadnji par na rasprodaji i baš moj broj, da ne kažem da su mi se sviđale i prije kad su bile 50 eura. Kako mi je poljepšalo taj dan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh,što je to neka dobra rasprodaja bila...I meni bi taj dan bio praznik;))

      Delete

Post a Comment

Popular Posts