08.08.2014.

Opet pizza? Opet.




Što bih se ja tu nešto mislila... Kad ne znam šta bih spremila, znam da je pizza uvek dobar izbor.
Ova je bila sa mladim kravljim sirom, vrlo malo kačkavalja, blitvom, šampinjonima i paradjzom.


Testo pravim uobičajeno kao za običan hleb.



Ali tu je i jedan rezrvni pleh za one koji ne odustaju od šunke i dosta sira preko. Njih zeleno u tanjiru baš mnogo ne interesuje.
Klasična pizza... šunka, kečap, kačkavalj, pečurke.. i origano, naravno.





14 коментара:

  1. Одговори
    1. Slažem se potpuno, jedno jelo a toliko varijanti i mogućnosti..:)

      Избриши
  2. Meni zeleno ne smeta :-)). Može jedan komadič ? :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Pizzu volim, ali je tako retko pravim, moj muž je ne ljubi baš nešto puno a onda se meni ne pravi samo za mene...da znaš da ću iduće nedelje praviti samo za sebe a on ako neće, neka piljubi i ostavi, biće više za mene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako treba ponekad... a ko zna možda se i on upeca na parče pizze kad onako bogato zamiriše iz rerne...;)

      Избриши
  4. ni meni zeleno ne smeta jedino gljive ne volim, sve ostalo dolazi u obzir, pizzu isto radim vrlo često ali više u obliku pogače takoda je i zasitnije ..lp

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U obliku pogače?? zainteresovala si me, podeli recept ako budeš imala volje..;)

      Избриши
  5. Ja bih mogla pristati da picu jedem svaki dan u sljedecih 5 godina...naravno, sa razlicitim sastojcima na vrhu ;-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...