Opet pizza? Opet.
Što bih se ja tu nešto mislila... Kad ne znam šta bih spremila, znam da je pizza uvek dobar izbor.
Ova je bila sa mladim kravljim sirom, vrlo malo kačkavalja, blitvom, šampinjonima i paradjzom.
Testo pravim uobičajeno kao za običan hleb.
Ali tu je i jedan rezrvni pleh za one koji ne odustaju od šunke i dosta sira preko. Njih zeleno u tanjiru baš mnogo ne interesuje.
Klasična pizza... šunka, kečap, kačkavalj, pečurke.. i origano, naravno.
Ja ne biram...daj obe...po jedno parče :)))))
ReplyDeleteMože, stiže! ;)
DeleteKlasična ili ne, pizza se ne odbija. :) Nikada! :)
ReplyDeleteTako je!! ;)
DeleteNajbolje jelo ikad smišljeno!
ReplyDeleteSlažem se potpuno, jedno jelo a toliko varijanti i mogućnosti..:)
DeleteMeni zeleno ne smeta :-)). Može jedan komadič ? :-)
ReplyDeleteMože i dva, naravno..;)
DeletePizzu volim, ali je tako retko pravim, moj muž je ne ljubi baš nešto puno a onda se meni ne pravi samo za mene...da znaš da ću iduće nedelje praviti samo za sebe a on ako neće, neka piljubi i ostavi, biće više za mene.
ReplyDeleteTako treba ponekad... a ko zna možda se i on upeca na parče pizze kad onako bogato zamiriše iz rerne...;)
Deleteni meni zeleno ne smeta jedino gljive ne volim, sve ostalo dolazi u obzir, pizzu isto radim vrlo često ali više u obliku pogače takoda je i zasitnije ..lp
ReplyDeleteU obliku pogače?? zainteresovala si me, podeli recept ako budeš imala volje..;)
DeleteJa bih mogla pristati da picu jedem svaki dan u sljedecih 5 godina...naravno, sa razlicitim sastojcima na vrhu ;-)
ReplyDeleteI ja! ;)
Delete