Uramljeni trenutakVolim kad mi u kuću dođu ljudi zbog kojih ne moram da iz dnevne sobe sklanjam dasku za peglanje čak i ako je to u "najluđoj noći". I želim ih što češće u svom okruženju.Ova dekoracija nije nastala u pet do dvanaest, već nešto ranije.. 
oko 16h, 31.12.2014. 
Eto, nisam nešto imala volje za bilo kakve kreativne aktivnosti zadnjih nedelja decembra, pa tako ni za novogodišnje dekoracije. Ali, upoznavši samu sebe vrlo dobro, bilo mi je tih dana jasno da će neka inspiracija da naiđe... opet.. kad tad. Tada mi ne preostaje ništa drugo već da sednem i sačekam. 
A kad dođe iščekivani trenutak dovoljno je da dohvatim nekoliko stvari koje su mi nadohvat ruke ležale danima u nekom uglu. 

Poređam ih onda po šemi iz svoje glave. 
I uglavnom sam zadovoljna. Jer šeme iz sopstvene glave su uglavnom dobre. Tačne. Krojene po meri momenata. A momenti su sve.

Znam da je i kod svih vas uglavnom slično, divni kreativni i pomalo luckasti svete. Želim nam i ubuduće još bezbroj tih sopstvenih malih magičnih momenata koji nas čine srećnim.
Коментари

 1. Sve najbolje tebi i tvojoj kreativnoj porodici, uz mnostvo novih ovakvih skladnih kutaka :*

  ОдговориИзбриши
 2. super je! želim ti sretnu i uspješnu godinu!!

  ОдговориИзбриши
 3. Želim vam srećnu i uspešnu Novu godinu, mnogo kreativnih ideja, i momenata ispunjenih srećom, smehom i svim onim važnim stvarima koje su sitne, ali život čine lepšim.

  ОдговориИзбриши
 4. Sve najbolje i ostvarenje zelja! Zelja uvijek ima 🎅🎄🎁🎆

  ОдговориИзбриши
 5. Želim ti draga puno prijatelja zbog kojih ne moraš skrivati dasku za peglanje,želim ti još puno inspirativnih ideja "u zadnji tren", radosti,zadovoljstva i najviše zdravlja , a sve drugo ćemo lako <3 :)

  ОдговориИзбриши
 6. Draga Sandra u novoj godini ti želim što više kreativnih ideja u zadnji tren, puno prijatelja zbog kojih ne moraš skrivati dasku za peglanje i puno naših druženja. :-))

  ОдговориИзбриши
 7. Baš mi je dobro ovo s daskom za peglanje :) Pa neka ti Nova godina bude po tvojoj šemi, iz glave!

  ОдговориИзбриши
 8. Neka bude kako kažeš, puno malih magičnih momenta, neka bude smjeh i sunce, neka pada kiša i snjeg, neka bude zdravlje i mir, prijatelji, dobre fotografije i uživanje u svemu tome. Sretno Sandra!

  ОдговориИзбриши
 9. Ljepo si napisal:) evo i iz nasega bloga ti zelim da ti bude ljep svaki dan svaki trenutak:)

  ОдговориИзбриши
 10. Sve najbolje u Novoj godini, uz puno sreće, zdravlja, ljubavi, uspeha i daljeg druženja, želim ti od srca.
  Srećna Nova godina!

  ОдговориИзбриши
 11. Meni je prav všeč tvoja dekoracija.
  V novem letu ti želim vse dobro in lepo!
  Lp Danica

  ОдговориИзбриши
 12. Ovo sa daskom za peglanje je odlično :-) I kod mene je sve bilo u zadnji čas, i dekoracija i uvijanje dečijih poklona, ali ništa manje lepše i zabavnije nego da sam to radila danima ranije!!! Fotografije su odlične, svaka čast, dekoracija 10+. Sve najlepše u Novoj godini!!!!!!

  ОдговориИзбриши
 13. Kao i uvek, u svemu sam saglasna s tobom.
  Srećna Nova godina, draga :)

  ОдговориИзбриши
 14. Kao i uvek do sada, slike kao iz časopisa. Srewćna vam i uspešna Nova 2015 godina i još mnogo lepih virtualnih druženja!!!

  ОдговориИзбриши
 15. Tebi i tvojoj porodici želim puno ljubavi, sreće i smeha! Srećna Nova Godina! :)

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови