Lišće
Ozbiljna je situacija sa ovim prolećem u jesen. Čini mi se da neće još dugo da nas zavarava.Valjda zato što smo na pragu zime.

Svakog dana na šoferšajbni zatičem hrpu lišća,koju pre nego što se odvezem,strpljivo razgrnem,otresem i ostavim da truli sa ostatkom na zemlji.Danas sam se setila da ga uskoro neće biti da me čeka tu,na istom mestu,svakog dana...Vezujem se lako...čak i za lišće.

Zato sam juče nekoliko listova povela u kratku vožnju,pokupila usput neke grančice koje su me kao naručene čekale,ubrala još malo zimskog cveća i obišla moju salatu na koju sam ponosna jer se "primila"(kao i luk). Jesenja dekoracija,sada kad svi već uveliko smišljaju i realizuju one Novogodišnje? Zašto da ne. 
Jesen nas je ove godine baš "poslužila".Red je da je pustimo da ode.

Od ovih grančica planiram da napravim jedan mali praznični venčić.
A do tada,praviće društvo opalom lišću.Коментари

 1. Pripremaš se, skupljaš repromaterijal... tebe zima sigurno neće iznenaditi, vidim da je sve spremno za zimske dekoracije:)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Skupljam,skupljam..ali bude to nekad i ovako: Sedim..oko mene gomila repromaterijala...gledam ja njega..gleda on mene...i ništa...;)

   Избриши
 2. Predivno,dopada mi se ovo bas,i ja jos uvek prikupljam plodove jeseni,prelep aranzman,prirodan

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala,Bojana! I ti se,znači,zatrpavaš repromaterijalom?;)Pa, šta ćemo,nećemo valjda da izađemo i da pravimo sneška:)))

   Избриши

Постави коментар

Популарни постови